Plesoianu cere organizarea de manifestatii: „Va cer sa ne exprimam in strada, sa le aratam ca noi suntem adevarata majoritate”. Jigniri la adresa protestatarilor

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu le-a cerut, duminica, celor prezenti la Congresul TSD sa iasa in strada, „sa aratam ca noi suntem adevarata majoritate”.

„Va cer sa ne exprimam in strada. La nivelul inteligentei lor beculesc prin niste piete si asta este o mega-stire in presa internationala. Cred ca va veni momentul sa aratam inclusiv in strada ca noi suntem adevarata majoritate”, a declarat Plesoianu in fata delegatilor la congres.

Solicitari pentru organizarea unui miting de amploare au venit si din partea secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El a amenintat cca PSD va scoate un milion de oameni in strada.

„Sunt presiuni sa organizam un miting urias, sa sprijinim si sa aparam Parlamentul. Va fi un miting de un milion de oameni, cu care sa le inchidem gura celor de afara si tefelistilor. Sa aratam dorinta noastra de normalitate. Sunt foarte multe presiuni din partea primarilor nostri. La CEX-ul de saptamana viitoare vom pune in discutie acest subiect, de a organiza un miting foarte mare”, a declarat Stefanescu, vineri, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: