Plesoianu continua sa o improaste cu zoaie pe Dancila. Spune de ce a fost aleasa presedinte PSD

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, clasat al doilea in cursa pentru presedintia PSD, castigata de Viorica Dancila, ii transmite acesteia ca a castigat voturi pentru ca este premier si ca daca nu ar fi premier ar fi ”ovationata” la Congres exact ca Marian Oprisan, acesta fiind de fapt huiduit si neputand sa isi sustina discursul. El ii mai spune Vioricai Dancila ca numai ”o persoana de mare caracter” ca e poate arunca acum ”tuciul cu terci” in capul lui Liviu Dragnea, in conditiile in care cam tot ce este i se datoreaza acestuia.

”Stiu ca stiti ca stiu ca ati castigat voturi doar pentru ca sunteti premier si pentru ca ati programat Congresul intre codul administrativ si rectificarea bugetara. Nu stiti ca stiu ca nu stiti cati oameni din teritoriu, delegati la Congres, au venit la mine dupa ce am vorbit, mi-au strans mana si si-au cerut scuze pentru faptul ca sunt nevoiti sa voteze impotriva INIMII lor. Stiu ca stiti ca stiu ca, daca maine nu mai sunteti premier, veti fi ovationata in Congres la fel ca domnul Oprisan. Pentru ca numai o persoana de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci in capul lui Dragnea, in conditiile in care cam tot ce sunteti i se datoreaza”, ii transmite Plesoianu lui Dancila, anunta news.ro.

El mai spune ca aceasta era complet panicata in timpul discursului sau.

”Pentru ca, atunci cand am inceput sa vorbesc, ati realizat ca veti castiga voturile, dar veti pierde sala. Stiu ca stiti ca stiu ca oamenii liberi ai acestui partid nu va accepta lesa, nu accepta sa le puneti botnita si sa le interziceti pur si simplu sa VORBEASCA LIBER! Stiu ca stiti ca stiu ca toate temele pe care le doriti tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres in aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegati arata un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru ca aveti painea si cutitul de premier, dar nu sunt in ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs”, mai afirma Liviu Plesoianu.

Plesoianu a candidat la preledintia PSD la Congresul din 29 iunie, clasandu-se pe locul al doilea dupa Viorica Dancila. Discursul lui Plesoianu a fost aplaudat in mai multe randuri de cei aflati in sala. In schimb, Marian Oprisan a fost huiduit si a renuntat la discurs.

Mai mult despre: ,

Comentarii: