Plesoianu, noi jigniri la adresa protestatarilor, care din taxele lor ii platesc salariul: „La nivelul inteligentei lor beculesc prin piete”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat noi jigniri la adresa protestatarilor care contesta legile justitiei. 

„La nivelul inteligentei lor beculesc prin niste piete si asta este o mega-stire in presa internationala. Cred ca va veni momentul sa aratam inclusiv in strada ca noi suntem adevarata majoritate”, a declarat Plesoianu in fata delegatilor la congresul TSD.

Nu este prima data cand deputatul PSD jigneste zecile de mii de protestatari. Recent, el i-a catalogat  „ticalosi” si „prosti”.

„1. Kovesi e o #IMPOSTOARE. O spun fara rezerve: sa o mai sustii in conditiile in care stii ca in seara alegerilor prezidentiale se intalnea cu sefii SRI acasa la Gabriel Oprea denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE!

2. Legile Justitiei actuale sunt creatia stalinistei Monica Macovei si au dus la derapaje si abuzuri intinse pe mai bine de un deceniu. Sa sustii ca nu trebuie modificate denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE.

3. Aceiasi #PROPAGANDISTI ai Statului Paralel care manipulau pe vremea lui Traian Basescu manipuleaza si acum, pe vremea lui Klaus Werner Iohannis, in slujba aceluiasi Stat Paralel. Sa raspunzi la chemarile lor si sa te lasi manevrat de Noua Securitate te face un #COLABORATOR al acesteia. Ceea ce denota fie #TICALOSIE, fie #PROSTIE”, a scris Plesoianu, saptamana trecuta, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: