Plesoianu o umileste pe Dancila in plin Congres PSD: „Nu tac. Nimeni nu mai foloseste numele lui Liviu Dragnea”. Cel mai aplaudat discurs

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut, sambata, cel mai aplaudat discurs in cadrul Congresului PSD, el fiind singurul care a vorbit deschis despre condamnarea lui Liviu Dragnea.

„La precedentul congres toata lumea s-a ridicat si l-a aplaudat pe Liviu Dragnea. Nimeni nu ii foloseste azi numele (aplauze). Astazi aleg sa nu tac si spun ce trebuie spus: sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea, sa nu ne facem ca nu a existat (aplauze) nu a fost in niciunĀ  caz intamplator a doua zi dupa alegeri (aplauze). A fost miza electorala, ceea ce e oribil, si trofeu electoral, ceea ce este de doua ori oribil.

(…) Mi-e foarte clar ca exista statul paralel. Am fost multi la mitingul impotriva statului paralel.

(…) Oamenii care ne voteaza nu vor doar paine. Ei nu sunt doar un mare stomac. Ei nu sunt dispusi sa se tarasca pentru a primi acea paine (aplauze). Astazi, aici, nu tac. Nu o sa tac nici maine. Oamenii care ne sustin nu au tacut si nu vor sa taca. Impotriva lor au fost declansate fortele iadului de catre persoana care ocupa cea mai inalta pozitie in acest stat (aplauze). Au fost injurati si batjocoriti. Nu am de gand sa le intorc spatele, cum a facut Ponta”, a spus Plesoianu.

Liviu Plesoianu candideaza pentru functia de presedinte al PSD.

Viroica Dancila a refuzat sa pomeneasca numele lui Liviu Dragnea in cadrul discursului sustinut in fata delegatilor PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: