Plesoianu, reactie violenta. Sugereaza ca Viorica Dancila este proasta: „O asemenea gogomanie n-am mai auzit”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu reactioneaza violent dupa ce pesedintele PSD, Viorica Dancila, l-a acuzat ca are un discurs ‘antieuropean’ si ‘antiamerican’. „Mult prea rafinata intelectual doamna Dancila”, i se adreseaza ironic Plesoianu premierului.

„Mult prea rafinata intelectual doamna Dancila, cine daca nu dumneavoastra putea pricepe si spune ca discursul meu de la Congres a fost ‘antieuropean’ si ‘antiamerican’!?… Nici macar cei care ma critica de regula nu au spus o asemenea gogomanie! Stiau ca s-ar fi plasat singuri in categoria ‘iremediabil penibili’… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul ca sunteti… remarcabila. Se pare ca nu ‘orice om ii e frica’ sa se faca de ras…

P.S. Ati uitat sa ziceti si treaba aia cu ‘rusii’. Ce naiba, doamna Dancila, tot eu sa va invat? Noii dvs. ‘consilieri’ de… serviciu ce pazesc?”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la Antena 3 ca este „deranjata” de declaratiile lui Liviu Plesoianu, sustinand ca acesta are un discurs „antieuropean si antiamerican”.

„Ma deranjeaza atacurile de la un coleg. I-am rugat pe colegi sa-l lase pe Liviu Plesoianu sa candideze, desi nu intrunea conditiile. L-am bagat in sondajul pentru prezidentiale, pentru ca a spus ca vrea sa candideze. Si eu as putea sa il critic pentru discursul antieuropean si antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, a declarat Dancila la Antena 3.

Ea a sugerat apoi ca Plesoianu ar putea fi exclus din partid.

„Nu putem sa ne mai jucam, nu sunt adepta ca cineva care isi spune opinia sa fie exclus din partid. Dar aceste lucruri trebuie sa le spui in interior si vreau sa ascult fiecare coleg. Sa te pozitionezi impotriva partidului si sa iesi si sa declari impotriva partidului acest lucru nu mai este de acceptat”, a mai spus Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: