Plesoianu s-a suparat rau: „Niciodata nu o sa ma mai vedeti pe la Antena 3. Am crezut multi ani in acest post”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat, joi, ca a decis sa nu mai calce niciodata in studiourile postului Antena 3. El s-a plans ca postul lui Voiculescu i-a anulat participarea in emisiuni.

„Vreau sa precizez ca, indiferent daca se strang sau nu semnaturile, pe mine categoric NU ma veti mai vedea NICIODATA in platourile unei televiziuni pentru care am iesit in strada si in care am crezut multi ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea in emisiuni (incepand cu data de 23 iulie) si de a se face ca pur si simplu NU exist.

Cel care iesea in strada pentru respectiva televiziune si care se revolta PUBLIC impotriva ambasadorului Klemm, atunci cand acesta aplauda PUBLIC confiscarea de catre ANAF a unor sedii, a fost pur si simplu INTERZIS acolo. In schimb, o puteti urmari nonstop pe o doamna blonda, care e foarte fericita sa puna pe propria pagina de Facebook poze cu acelasi ambasador Klemm. In fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv inchis”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu candideaza ca independent la alegerile prezidentiale. El a fost promovat intens de Antena 3 in anii trecuti, fiind invitat aproape zilnic in emisiuni.

Mai mult despre: ,


Comentarii: