Plesoianu si Serban Nicolae anunta ca il vor suspenda pe Iohannis: „Voi initia personal suspendarea groparului”

politica

Deputatul Liviu Plesoianu, candidat pe listele PER, anunta ca va „initia personal” suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis daca PER va intra in Parlament.

„Oameni buni, e limpede: daca Iohannis nu e suspendat, Romania va ramane in iad pana in 2024! Ciolacu spune clar ca NU il va suspenda, oricate voturi i-ati da! Eu va spun ca voi initia personal suspendarea GROPARULUI, daca PER, partidul din partea caruia candidez, va avea sustinerea dvs. pentru a intra in Parlament!

Suspendarea lui Iohannis, apoi demitere prin referendum! Apoi alegeri prezidentiale, ca sa plece KLAUS inapoi la Sibiu si sa ne scoatem tara din iadul in care a bagat-o! Orice program de guvernare e ZERO fara SUSPENDAREA lui Iohannis! Aceasta este conditia esentiala! Dar, pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie de luptatori, nu de mimoze politice care se refugiaza la raionul de scutece! Barbatii de stat adevarati NU se refugiaza la raionul de scutece! Iohannis SUSPENDAT si DEMIS!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

„Romani, n-o sa scapati de GROPARUL din Cotroceni si de camarila lui decat daca veti fi alaturi de cei care CHIAR LUPTA pentru dumneavoastra! In ce ne priveste pe mine si pe Serban Nicolae, candidam din partea PER pentru ca dumneavoastra sa fiti reprezentati in Parlament de oameni care STAU IN PICIOARE si NU se tarasc precum omizile!”, a mai scris Plesoianu.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat in luna august ca „este exclus” ca PSD sa sustina un demers de suspendare a lui Klaus Iohannis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: