Plesoianu, umilit in propriul partid. Un deputat PSD anunta ca va vota impotriva unei legi sustinuta aprig de Plesoianu: „Sunt si alti colegi impotriva”

politica

Deputatul PSD Petre Florin Manole anunta ca va vota impotriva proiectului de lege initiat de Liviu Plesoianu si Nicolae Serban privind introducerea unor conditii dure pentru ONG-uri.

Solicitat de Catalin Tenita sa isi exprime pozitia fata de propunerea lui Plesoianu, Manole a anunta ca va fi impotriva. „Imi voi sustine opinia in grupul PSD si stiu deja ca sunt si alti colegi impotriva”, a spus Manole.

manole

Luni, proiectul de lege initiat de parlamentarii PSD Liviu Plesoianu si Serban Nicolae care introduce modificari dure pentru organizatiile neguvernamentale a fost adoptat tacit de Senat.

Proiectul prevede ca fundatiile si asociatiile sunt obligate sa publice, la fiecare sase luni, o declaratie detaliata de venituri si cheltuieli in care sa fie mentionata fiecare persoane care a dat bani respectivei fundatii sau asociatii si valoarea acestui venit. Daca acest lucru nu se intampla la timp, ONG-ul respectiv isi inceteaza „de indata” activitatea. Guvernul a dat un aviz negativ acestui proiect.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: