Plesu, inspaimantat de cine va ajunge secretar de stat la Educatie: „A fost secretara lui Stanculescu, apoi membra in vreo 6 partide”

news

Andrei Plesu este inspaimantat de perspectiva ca Liliana Minca sa ajunga secretar de stat la Ministerul Educatiei. El a aflat ca Minca este „in carti” pentru acest post, in urma demisiei lui Liviu Pop.

„Iata cum arata, de pilda, traiectoria profesionala a unei doamne despre care se spune ca ar fi ‘in carti’ pentru un secretariat de stat la invatamint. E vorba de dna Liliana Minca. Revolutia a gasit-o muncitoare la Uzina ‘Steaua Rosie’.

Ulterior a devenit dactilografa, secretara a lui Victor Atanasie Stanculescu, membra in vreo sase partide (Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, ALDE, PSD s.a.), activist electoral pentru Dan Diaconescu.

A facut si ceva studii („management“ la Universitatea „Spiru Haret“, studii de aparare si securitate), pentru a-si incununa cariera cu sefia Loteriei Romane. Pe scurt, e exact omul potrivit pentru a pune pe picioare greu incercatul invatamint romanesc”, a scris Plesu in Dilema veche.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: