Plesu isi aminteste de o intalnire cu Ciuvica la usa unui presedinte. Invitatul permanent al Antena 3 este spulberat: „Badaranie incontrolabila”

news

Andrei Plesu incepe noul an in verva. El il ia in vizor, pe blogul din Adevarul, pe invitatul permanent al Antena 3, Mugur Ciuvica, de care isi aminteste cum statea „drepti, cu zorzoane” la usa unui fost presedinte al Romaniei.

„O ultima mentiune apropo de bunele maniere. Aflu ca o doamna a parasit studioul Antenei 3, dupa ce un invitat perpetuu al acelui studiou i-a explicat ca n-avem autostazi din cauza romanilor din strainatate care nu platesc impozite. Mai exact, din cauza ei.

Nu intru in subiectul propriu-zis al „dezbaterii”. Observ doar ca „analistul” cu pricina e cineva despre ale carui competente reale nimeni nu stie nimic. Nu stim cu ce se ocupa de fapt, ce-a facut in viata, ce merite il recomanda ca sa vorbeasca, seara de seara, natiunii, despre dreptate.

In plus, striga, se rasteste, vorbeste incontinent acoperind eventualele replici ale celorlati invitati, are certitudini de beton si agresivitati de mardeias (fara muschi).

Inainte sa devina un fel de Terente al postului unde presteaza, l-am vazut, cred, de doua-trei ori in viata, fie stind drepti, cu zorzoane, la usa cabinetului lui Emil Constantinescu, fie hingherit de Adrian Nastase pentru nu stiu ce scandal. In rest, afiseaza mereu aceeasi mina prost dispusa, acelasi discurs obsesiv-compulsiv, aceeasi badaranie necontrolabila.

Daca i-as fi mai aproape, l-as sfatui, amical, sa se apuce de vreo treaba mai consistenta. Exista modalitati mai productive de a trai, decit sa atirni, zi de zi, de beregata altora… Dar se vede treaba ca domnul acesta e indispensabil pentru postul in care „activeaza” exact asa cum e: pe post de bita.. Ce pot sa mai zic? Spune-mi ce indispensabili ai, ca sa-ti spun cine esti”, a scris Plesu in Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: