Plumb, Carmen Avram si Claudiu Manda sunt de negasit. „Echipa castigatoare” s-a pitit in gaura de sarpe

politica

Candidatii fruntasi ai PSD la europarlamentare nu au mai fost vazuti deloc dupa alegerile de duminica. Niciunul dintre viitori europarlamentari ai PSD nu si-a facut aparitia in public, desi unii au fucntii de conducere in PSD.

Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Maria Grapini, Chris Terhes au disparut cu totul dupa rezultatul dezastruos la europarlamentare. Rovana Plumb, care este si sefa a organizatiei de femei, nu si-a facut deloc aparitia la vreuna dintre sedintele PSD in care ceilalti lideri si-au pus tarana in cap pentru ca i-au permis lui Dragnea sa conduca abuziv partidul.

Carmen Avram, al carei discurs lacrimogen a starnit numeroase ironii in timpul campaniei electorale, nu a iesit public nici macar ca sa le multumeasca alegatorilor PSD. Cu atat mai mult cu cat a fost bagata cu forta pe lista PSD direct de catre Liviu Dragnea la ordinul lui Dan Voiculescu.

De asemenea, Claudiu Manda, care in ziua votului sustinea ca zecile de mii de romani care incercau sa voteze in diaspora sunt trimisi de USR sa creeze „cozi false”, a disparut cu totul.

Numerosi lideri din PSD au facut presiuni, in aceste zile, asupra lui Dancila sa retraga mandatele de europarlamentar pentru oamenii lui Voiculescu: Carmen Avram, Maria Grapini, Chris Terhes. Speriata probabil de consecinte, de previzibila reactie a Antenei 3, Dancila a declarat marti seara ca acestia raman pe lista PSD pana la capat.

„Eu nu sunt de acord cu aceasta optiune (retragerea europarlamentarilor-n.r.). Sunt oameni. Au facut campanie. Au fost pe lista. Partidul i-a votat pe lista respectiva. Nu putem acum, nu ar fi corect ca acum dupa ce s-au terminat alegerile sa spunem ca le retragem sprijinul. Nu am avea un mod constant de gandire si de a sustine lucrurile”, a afirmat Viorica Dancila, la finalul CEx al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: