Plumb, disperata ca-si pierde functiile, ii ataca pe pucistii din PSD: „Cred ca acest moment nu este ales intamplator”

politica

Ministrul Rovana Plumb anunta ca ramane fidela presedintelui partidului, Liviu Dragnea. „Cred ca acest moment nu este ales intamplator”, spune Plumb dupa aparitia scrisorii anti-Dragnea.

”Aceasta scrisoare nu respecta conduita ceruta de partid. E mai degraba o lovitura incorecta aplicata intr-un moment prost ales. Cred ca acest moment nu este ales intamplator. PSD se confrunta de mai bine de un an jumate cu atacuri politice. Ca raspuns pe care vreau sa il dau semnatorilor este ca sprijin unitatea partidului, conducerea partidului, il sprijin pe domnul Dragnea. Vreau sa fac un apel catre toti membri onesti ai partidului, sa isi manifeste solidaritatea in aceste momente in care se incearca divizarea lui. Miza acestei scrisori este aceea de a incerca sa destabilizeze partidul din interior si nu avem nevoie de asta in acest moment”, a declarat Rovana Plumb.

Social-democratii se vor reuni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12,30, informeaza Biroul de presa al partidului.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer „demisia imediata” a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Comentarii: