Plumb, la Scoala de Vara a femeilor din PSD: „Viorica Dancila are foarte multe cunostinte la nivel european”. Cat va ramane premier

politica

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare.

Rovana Plumb a declarat, joi dupa-amiaza, la deschiderea Scolii de Vara a femeilor din PSD ca o cunoaste de mult timp pe Viorica Dancila, care este un profesionist si un lider politic care isi iubeste mult tara.

“Am laudat-o si am sa o laud intotdeauna pentru ca o cunosc de foarte mult timp. Este un om profesionist, este un om de echipa, este un lider politic care isi iubeste foarte mult tara care are foarte multe cunostinte la nivel european in ceea ce priveste tot ce inseamna parteneriate si se dedica in fiecare zi implementarii programului de guvernare pentru a raspunde tuturor nevoilor pe care romanii le au”, a afirmat Rovana Plumb, citata de news.ro.

Intrebata de jurnalisti de ce Viorica Dancila isi creeaza o imagine negativa, presedinta organizatiei de femei a spus ca adversarii politici pot specula orice, dar pentru social-democrati este important ca programul de guvernare sa fie implementat.

“Fiecare dintre noi poate sa aiba o parere insa parerea unanima si tot Partidul Social Democrat o are despre doamna Dancila pe care o cunoaste de foarte multi ani si stim cat de dedicata este activitatii pe care o desfasoara si este un bun premier. In rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este sa implementam si vom face acest lucru programul de guvernare”, a mai spus Rovana Plumb.

Ea a afirmat ca Viorica Dancila va conduce Guvernul pana la alegerile viitoare “cu certitudine”.

Organizatia Femeilor Social Democrate organizeaza, in perioada 30 august -1 septembrie a.c. la Mamaia – Pavilionul Expozitional, Scoala Politica de Vara a OFSD, unde vor avea loc o serie de prezentari si dezbateri privind contributia femeilor in realizarea Marii Uniri de la 1918, precum si importanta preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: