PMP si-a ales un lider de filiala care are domiciliul si afacerile in Germania: „Voi face saptamanal naveta”

politica

Noul presedinte ales al Organizatiei Judetene a PMP Sibiu, Ingrid Hohr, face naveta saptamanal, cu avionul, din Germania in Romania, pentru a face politica.

„In PMP Sibiu suntem toti cu servici, nu depindem de politica. Eu am un business in domeniul cosmetic, in Germania. Am doua cetatenii. Si la Sibiu am o casa, nu am plecat niciodata practic din Romania”, a declarat pentru Agerpres Ingrid Hohr.

Intrebata daca va face naveta saptamanal din Germania la Sibiu, ea a explicat ca exista o companie aeriana si poate face acest lucru.

Ingrid Hohr spune ca isi doreste in continuare sa ajunga deputat. „Eu am candidat si in 2016 pentru un post de parlamentar (…) acesta o sa fie telul meu”, a adaugat ea.

Lidera PMP Sibiu a mai spus ca filiala intentioneaza sa aiba un candidat la Primaria municipiului Sibiu, la alegerile din 2020.

Ingrid Hohr a fost aleasa sambata presedinte PMP Sibiu, dupa ce timp de sapte luni a ocupat functia interimar. Din noua conducere a formatiunii politice nu face parte fosta presedinta, Diana Popa, fondatoarea filialei. Ea nu a fost prezenta la alegerile de sambata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: