PNL a castigat in orasul natal al lui Ion Iliescu. Orban: „Oltenita a fost subjugata PSD-ului 30 de ani”

politica

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, afirma ca, potrivit numaratorii paralele a partidului, liberalii au repurtat o „victorie istorica” la Oltenita, localitatea care a fost „subjugata PSD-ului 30 de ani”.

„Asteptam rezultate, procese-verbale, facem numaratoarea paralela. Ce pot sa va spun e ca am cateva vesti bune. O victorie simbolica am repurtat la Oltenita, pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica, stiind cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fost subjugata PSD-ului 30 de ani, deci e o victorie foarte frumoasa.

De asemenea, avem informatii ca am castigat la Giurgiu, sigur, asteptam procesele-verbale. Permanent primim date. Am castigat la Tg. Jiu cu 50%. Am pierdut la Timisoara, ca sa vedeti ca recunosc si locurile in care nu am castigat, nu poti sa castigi peste tot. A batut vant de schimbare in Timisoara si, desi primarul nostru, Nicolae Robu, a facut extrem de multe pentru Timisoara, timisorenii au decis alegerea unui candidat din partea USR PLUS”, a declarat Ludovic Orban, duminica seara, intr-o interventie la Realitatea Plus.

Liderul PNL a spus ca, din analizele facute, liberalii pot castiga intre „18 si 23 de presedintii de consilii judetene”.

„Inca nu putem sa anuntam rezultate la nivel de consilii judetene, dar din analizele noastre avem intre 18 si 23 de presedintii de consilii judetene pe care le putem castiga”, a precizat Orban.

Punctual, el s-a referit la judetul Vrancea, unde informatiile primite la nivel central indica o victorie a candidatului PNL Catalin Toma la presedintia Consiliului Judetean.

Mai mult despre:

Comentarii: