politica

PNL dezvaluie un troc murdar propus de PSD in Parlament. Cum scot pesedistii pe taraba interesele nationale

Deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit, marti seara, la Digi24, ca PSD i-a propus „un troc” la dezbaterile de astazi din Parlament. Astfel, PSD a cerut ca PNL sa renunte la alegerile locale in doua tururi in schimb va permite ca Guvernul Orban sa emita ordonante de urgenta in vacanta parlamentara si, mai ales, va renunta la proiectele cu impact bugetar.

„Ca sa intelegeti ce se intampla in Parlament si va vorbesc in calitate de lider de grup PNL. Astazi mi s-a spus foarte clar de catre lideri ai PSD un troc, o intelegere. Mi s-a spus: renuntati maine sa cereti la plen introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi si alegerea presedintiilor de consilii judetene si noi vam dam la schimb abilitatea Guvernului de a emite ordonante, pe care o facem in jumatate de ora, pe care astazi au respins-o. Si nu mai sustinem pe ordinea zi de proiectele de lege ale voastre si ale noastre cu impact bugetar. Asta a fost miza acestei zile. A fost un santaj din partea PSD la care nu am cedat”, a spus deputatul PNL Florin Roman, la Digi24.

El a dezvaluit ca cel care i-a propus acest „troc” a fost Alfred Simonis, liderul de grup al PSD de la Camera Deputatilor.

Aflat intr-o interventie telefonica in direct, deputatul PSD Marius Budai a declarat ca „nu este absolut deloc adevarat”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Tudose, campanie pentru Ciolacu: „Sunt geniali covrigii de Buzau. Daca am de ales intre rosii si un covrig de Buzau, aleg covrigul de Buzau”

Mihai Tudose, care ocupa prima pozitie pe lista PSD-PNL la europarlamentare, sustine ca sunt ”geniali”…

47 de minute ago

Polonia anunta construirea de „fortificatii” la granita cu Belarus: „Avem de-a face cu un razboi hibrid care avanseaza”

Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere…

53 de minute ago

In cativa ani, datorita introducerii masive in trafic a masinilor autonome, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, rosu, portocaliu si alb

Pe masura ce masinile si camioanele devin mai inteligente si mai conectate, luminile semafoarelor, care…

5 ore ago

Trei insotitoare de bord laudate ca au oprit o bataie intre pasageri pe cursa Taipei – San Francisco – Video

Trei insotitoare de zbor au fost laudate pentru dezamorsarea cu succes a unei dispute care…

4 ore ago

Adunarea Generala a ONU a conferit, vineri, drepturi aditionale Palestinei in cadrul organizatiei. Ca raspuns, ambasadorul israelian a distrus carta ONU in fata adunarii

Adunarea Generala a Natiunilor Unite a conferit drepturi aditionale Palestinei in cadrul organizatiei si a…

5 ore ago