PNL, din soc in soc. Munteanu: „Imi RETRAG candidatura”. Noul candidat este Predoiu

politica

Candidatul PNL, Marian Munteanu, a anuntat ca si-a retras candidatura pentru functia de primar al Capitalei.

„Mi-as fi dorit sa pot sa va prezint ideile care stau la baza programului meu de buna guvernare a Bucurestiului. Imprejurarile au facut sa trebuiasca sa raspund la o multime de lucruri. Aceasta campanie agresiva m-a fortat sa dau raspunsuri la calomniile furnizate din aproape toate directiile.

Nimic din ceea ce s-a spun nu este de natura a ma incrimina in mod real. Am puterea sa lupt impotriva atacurilor.

Din nefericire, aceasta campanie nu a fost intampinata de toata lumea cum trebuia: unii s-au demobilizat, altii au dat credit unor anumite acuzatii, s-a ajuns pana acolo incat unii candidati s-au desolidarizat de campania mea.

In momentul in care aceasta echipa este pusa in primejdie, datoria mea este sa nu contribui la adancirea unor disensiuni.

A fost dificil sa identificam o formula de unitate. Nu se pot castiga batalii fara unitate si loialitate reciproca.

In consecinta am consimtit in urma discutiilor sa imi retrag candidatura, am acceptat aceasta chestiune”, a declarat Munteanu intr-o conferinta de presa.

Ulterior, Catalin Predoiu a anuntat ca si-a asumat candidatura pentru Primaria Bucuresti.

„Dupa ce ne-am consultat impreuna in cadrul PNL (…) am decis sa imi asum candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Sunt foarte emotionat, dar gandurile mele sunt extrem de limpezi si vointa mea extrem de hotarata. Imi asum aceasta responsabilitate angajandu-ma in acelasi timp in fata tuturor bucurestenilor, a membrilor si simpatizantilor PNL si ai dreptei, in general, ca voi concura cu toata energia si competenta mea pentru victoria PNL, pentru victoria dreptei in Bucuresti”, a spus Predoiu, intr-o conferinta de presa organizata la sediul partidului.

Intrebat daca acum ar putea avea probleme cu justitia, liderul liberal a afirmat ca activitatea sa a fost legala si poate sta de vorba cu oricine „cu fruntea sus”.

„Nimic din activitatea mea nu a iesit din campul legii. Nici ca avocat, nici ca ministru, nici ca politician. Dau orice explicatii oricui, orice fapta a mea este probabila cu orice document, nu am niciun fel de preocupare in acest sens, nu consider ca a sta de vorba cu justitia este o rusine sau un stigmat. Orice cetatean e dator sa dea explicatii, daca e intrebat. Numai cei care se simt vinovati considera asta o vulnerabilitate. Eu pot sa stau de vorba cu oricine in aceasta tara cu fruntea sus”, a aratat Catalin Predoiu.

Liberalul a pledat pentru un Bucuresti care sa aiba o administratie „europeana” si „cinstita”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: