„PNL e pregatit sa-si asume guvernarea” Liberalii sunt hotarati sa nu-i mai lase pe cei de la PSD la guvernare

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, ca liberalii merg la consultarile de la Cotroceni, programate pentru miercuri, cu solicitarea de declansare a alegerilor parlamentare anticipate, iar PNL este pregatit sa isi asume guvernarea, arata News.ro.

„Obiectivul nostru este ca PSD sa nu mai fie la guvernare. Am hotarat sa nu participam la nicio formula de guvernare cu PSD. De asemenea, am hotarat sa votam impotriva oricarui guvern care contine in structura guvernamentala PSD. Am decis ca mandatul delegatiei sa fie solicitarea de alegeri anticipate, in masura in care este posibil constitutional. PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii prin castigarea alegerilor anticipate”, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalii au mai hotarat ca, in cazul in care nu se va lua o decizie favorabila demararii procedurilor de convocare a anticipatelor, PNL sa nu refuze, in cazul in care i se solicita, raspunderea de a forma o majoritate parlamentara care sa sprijine un guvern fara PSD.

„Problema premierului nu e o problema pentru PNL”, a mai spus Ludovic Orban.

Intrebat daca este vorba despre el, Orban a replicat: „Stiti foarte bine lucrul asta”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: