PNL este gata de alegeri anticipate. Ce raspuns acru ofera Firea in numele PSD

politica

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca propunerea de organizare a alegerior anticipare este „necesara” si „actuala”.

„Constat cat de necesara si actuala este acea propunere pe care PNL a facut-o cu catva timp in urma, necesitatea organizarii de alegeri anticipate in Romania”, a declarat Gorghiu intr-o conferinta de presa.

 

„Ieri s-a intamplat un fapt fara precedent in Romania. Un premier in functie este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate faptelor de coruptie. Constat ca suntem in a doua zi de intarziere de la momentul in care se impunea demisia. Fiecare zi in care premierul se tine de scaunul de la Victoria inseamna nesansa pentru Romania, inseamna capital pierdut. PNL ii va cere in fiecare zi sa isi dea demisia.

Ii cer acum lui Victor Ponta ca la sfarsitul carierei sale politice sa fac un prim pas de barbat politic: sa isi dea demisia. Vad ca in loc sa isi dea demisia a convocat un Consiliu Executiv al PSD pentru luni. Trebuia sa il convoace pentru azi. Ne asteptam sa se ascunda in spatele deciziie colegilor de partid pentru a nu isi da demisia. Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia, sa il faca sa plece de la Palatul Victoria”, a mai spus Gorghiu.

Reactia PSD nu a intarziat sa apara. „Daca Parlamentul decide asta, daca nu mai exista majoritate si trece motiunea, suntem de de acord! Daca exista majoritate, nu are sens!”, a declarat Gabriela Firea, purtator de cuvant al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: