PNL este preocupat de „Balena albastra”, despre „balena rosie” care detine 14% din suprafata Teleormanului nu sufla o vorba

politica

Senatorul liberal Cristian Chirtes a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca saptamana viitoare jocul „Balena albastra” va fi supus atentiei Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii.

„SRI e singurul organism care poate sa actioneze asupra lor — inca nu avem datele complete. Marti sau miercuri, in Comisia de control asupra activitatii SRI, probabil vom ridica si aceasta problema, pentru ca SRI este singurul organism abilitat sa controleze aceste atacuri cibernetice, acesta e rolul SRI, si daca exista vreo posibilitate sa identifice modalitatea de propagare. Dar este o tema pe care probabil saptamana viitoare o sa incercam sa o ridicam in comisie. Personal nu cunosc jocul”, a afirmat Cristian Chirtes, membru al Comisiei de control SRI.

In aceeasi conferinta de presa, Ludovic Orban, candidat la conducerea PNL, a spus ca nu cunoaste detalii despre jocul „Balena albastra”, dar daca acesta „afecteaza psihicul copilului, daca afecteaza sanatatea lui sau il pune in pericol, trebuie interzis”.

Rise Project a dezvaluit, vineri, ca mai multe asociatii de vanatori controlate de Liviu Dragnea detin nu mai putin de 14% din suprafata judetului Teleoraman, terenuri obtinute in imprejurari dubioase. PNL nu a avut nicio reactie pana in acest moment pe acest subiect.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: