PNL il testeaza pe fostul fotbalist Ionut Lupescu pentru Primaria Capitalei, a confirmar Nicolae Ciuca

news

Nicolae Ciuca, sesiune extraordinara, protest, fermieri, transportatori

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, luni seara, ca fostul fotbalist Ionut Lupescu este „testat” de PNL in sondajele de opinie in urma carora va fi desemnat candidatul la Primaria Capitalei, potrivit Agerpres.

„Ne-am uitat si am cautat sa vedem acei oameni care au in spate un background, inclusiv managerial. Ionut Lupescu a facut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an si l-a gestionat foarte bine. S-a intors cu credentiale foarte bune din aceasta functie. Eu il evaluez, ca de altfel pe toti cei care au facut performanta in sport, ca oameni care au disponibilitatea sa se sacrifice pe sine pentru a-si indeplini un anumit obiectiv. Face parte din ‘generatia de aur’ si la acea vreme ‘generatia de aur’ a facut istorie. Eu consider ca este o persoana foarte buna pentru a fi testata si sondata in acest moment. Vedem ce zic bucurestenii”, a spus Ciuca la Digi24.

Intrebat despre un candidat comun PNL-PSD, Ciuca a raspuns ca ar putea exista, cu conditia sa fie agreat de ambele partide „si care sa aiba perspectiva ca indeplineste cerintele si asteptarile pe care cetatenii din Bucuresti le au”.

Despre actualul primar, Nicusor Dan, Ciuca a spus ca are cu acesta „o relatie cat se poate de normala”.

„In continuare, discut cu domnul primar ori de cate ori exista o problema atat administrativa, cat si politica si l-am rugat sa ia o decizie, pentru ca PNL trebuie sa aiba un candidat la Primaria Generala a Capitalei. Pana in acest moment, nu avem un raspuns din partea dumnealui. (…) Primarul trebuie sa fie cel mai bun gospodar. Cineva imi spunea ca, in Ardeal, primarii, inainte de a fi alesi, oamenii din comuna trebuie sa vada cum ii arata gospodaria. Daca e o gospodarie asezata, apoi chiar merita sa fie luat in calcul. Tot la fel trebuie sa se intample si la noi. In orasele mari este o situatie mult mai complexa, mult mai delicata, care trebuie sa aiba cerinte absolut evidente pentru managementul unei astfel de structuri. Primaria Capitalei e un colos”, a adaugat Ciuca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: