PNL l-a testat pe Ilie Bolojan pentru Primaria Capitalei

news

Conducerea PNL l-a „testat” pe fostul primar al Oradiei, Ilie Bolojan, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Bihor, incluzandu-l intr-un sondaj menit sa masoare notorietatea, favorabilitatea si intentia de vot in vederea urmatoarelor alegeri locale in… Bucuresti, potrivit News.ro.

Potrivit rezultatelor, in competitia pentru functia de primar general al Capitalei pe primul loc s-ar clasa Gabriela Firea, cu 34% intentie de vot. Ilie Bolojan ar iesi pe locul doi, la egalitate cu edilul sef al Sectorului 6, Ciprian Ciucu cu 22% dintre voturi.

Contactat de Bihoreanul, Ilie Bolojan a declarat ca a luat cunostinta despre existenta sondajului abia vineri seara, cand au inceput sa-l sune jurnalisti din presa centrala, el nefiind consultat inainte ca numele sau sa fi fost inclus in sondajul pentru Primaria Capitalei.

Intrebat daca are de gand sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei, Bolojan a raspuns, la fel de scurt, dar categoric, ca „nu se pune aceasta problema”.

De altfel, nu este pentru prima oara cand se vehiculeaza numele sau pentru preluarea unor functii, cum ar fi conducerea Guvernului, a Ministerului de Interne, a Ministerului Dezvoltarii, Ministerului Administratiei si chiar pentru presedintia Romaniei. De fiecare data, Bolojan a avut aceeasi reactie: „nu se pune problema”.

Potrivit News.ro, in sondajul INSCOP comandat de PNL, dupa Firea, Bolojan si Ciucu ar urma, pe pozitia a treia, actualul primar general Nicusor Dan (17%), iar pe locul 4 s-ar clasa Vlad Voiculescu (11%).

Pe langa Ilie Bolojan si Ciprian Ciucu, PNL i-ar mai fi testat in sondajul comandat INSCOP si pe actualul viceprimar general Stelian Bujduveanu, pe ministrul Cercetarii, Sebastian Burduja, si pe eurodeputatul Rares Bogdan, fara a anunta procentele obtinute.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: