PNL a scos parul, s-a apucat sa faca opozitie adevarata. Liberalii publica o inregistrare in care arata cat de analfabeta este Viorica Dancila: „Premierul catastrofa”

politica

PNL a distribuit pe pagina sa de Facebook o inregistrare video in care sunt montate pasaje din discursul de marti, din Parlament, al premierului Viorica Dancila. Liberalii au scos in evidenta pasajele in care Dancila a comis grave erori de gramatica.

Desi se afla, ca de obicei, cu foi in fata, Dancila a reusit din nou sa comita numeroase greseli, pronuntand gresit sau accentuand aiurea anumite cuvinte.

„Incompetenta condamna Romania! O mostra memorabila cu premierul D(r)ancila Vasilica Viorica, probabil ‘cel mai paralel’ cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut aceasta tara.

Partidul National Liberal a convocat-o la o audiere in plenul Parlamentului in legatura cu situatia economica la zi.

Am fost curiosi sa vedem ce raspunsuri poate da o persoana care citeste ‘Buna ziua’ de pe foaie in deschiderea sedintelor de Guvern.

Initial, Liviu Dragnea i-a interzis sa vina in Parlament. Apoi i-a dat voie sa vorbeasca. Acum sigur ii pare rau ca tot mai multi romani vad, cu ochii lor, dezastrul si batjocura acestei guvernari PSD-ALDE”, au comentat liberalii inregistrarea cu premierul Dancila.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat recent ca liberalii trebuie le faca opozitie social-democratilor, „dand cu parul” in alesii locali ai PSD iar cine nu are puterea sa o faca trebuie sa abandoneze si sa lase locul altcuiva.

„Sunt un om bland, iubesc oamenii, intotdeauna am preferat in actiunea politica sa conving, sa-i determin pe oameni sa faca ceea ce trebuie prin argument. Nu mi-a placut niciodata sa fiu sau sa fim noi, conducerea, ascultati de frica, dar va spun un lucru: eu sunt responsabil pentru performanta PNL. Nu voi mai accepta ca 75%-80% din partid care munceste sa bata pasul pe loc pentru ca exista 25% din partid care nu munceste, pentru ca altfel inseamna ca toti cei care muncesc muncesc degeaba. Nu mai vreau sa se faca opozitie numai la nivel national sau unii lideri judeteni sa faca opozitie, dar numai cu mesaje legate de palierul national. Vreau sa vad fiecare lider judetean cum da cu parul in presedintele Consiliului Judetean PSD, in primarul PSD, in prefectul PSD, in toti sefii de deconcentrate. Cine nu are puterea sa abandoneze de acum, sa-l lase pe altul mai puternic si mai curajos. Nu-mi doresc sa iau nicio masura de sanctionare a nimanui, dar nici nu pot sa accept ca unii sa demita pe nepusa masa primari de municipii aflati in functie. Ce alt serviciu mai mare poti sa-i faci PSD intr-un municipiu decat sa-l demiti din functia de presedinte al organizatiei municipale pe primarul PNL? Sa terminam cu astfel de prostii si cu astfel de decizii care sunt luate fara nicio noima. Dialog, comunicare, solidaritate sunt fundamentale. Nu o luati ca un avertisment, dar voi lua masurile care se impun pentru a avea garantia ca PNL va castiga alegerile”, a spus Orban la reuniunea Consiliului National al PNL de la Palatul Parlamentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: