PNL si-a gasit un nou candidat pentru Bucuresti: „Am facut alegerea PERFECTA”

politica

Marian Munteanu, „un simbol politic” si „reprezentantul societatii civile”, este propus de liderii PNL pentru a candida la Primaria Bucuresti, a anuntat marti Alina Gorghiu. Propunerea va fi inaintata Biroului Politic National al liberalilor, care se intruneste la ora 18.00. La sedinta este invitat si Munteanu, potrivit lui Gorghiu, care se va prezenta celor care vor da votul final. Gorghiu a declarat ca Munteanu va deveni membru al PNL pentru a putea candida.

„Mie mi se pare ca am facut alegerea perfecta”, a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a precizat ca Marian Munteanu „porneste de la un nivel de notorietate si credibilitate foarte ridicat”.

„Am ales sa optam pentru un reprezentant al societatii civile care va fi sprijinit de PNL. Avem nevoie de improspatare, de batut palma cu societatea civila, de un parteneriat real cu ONG-urile din Romania”, a argumentat copresedintele liberalilor.

Alina Gorghiu a mentionat ca nu a discutat nici ea si nici Vasile Blaga cu Nicusor Dan, care „nu a fost nici macar o secunda propunerea PNL”.

„Nu am auzit vreodata sa planeze asupra domniei sale vreun nor ca ar fi sponsorizat, de unde are bani, nu avem probleme de genul acesta”, a declarat la randul sau Blaga.

Potrivit acestuia, propunerea Marian Munteanu i-a apartinut lui Catalin Predoiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: