Poate asa scapam mai repede de Slugarel. Tudorel Toader isi anunta marele vis, ce doreste sa faca dupa ce va pleca de la Ministerul Justitiei

news

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, in cadrul Congresului Avocatilor 2018, ca „asteapta” momentul in care va reveni in avocatura.

”Intr-un fel sau altul, astept momentul in care voi scoate ‘roba’ de la naftalina, voi cere revenirea in activitatea de avocat”, a declarat Toader, potrivit universuljuridic.ro.

El le-a spus celor prezenti si ca a demarat procedurile pentru incheierea unui nou protocol intre institutii pentru actualizarea onorariillor platite in domeniu.

”Astazi, cand vorbim, cuvantul ‘protocol’ este deformat. Cuvantul’protocol’ are o anumita conotatie specifica. Dar va asigur de faptul ca am demarat procedurile pentru incheierea unui nou protocol intre Ministerul Justitiei, Ministerul Public si Uniunea Barourilor, un nou protocol, in care sa fie parte si Ministerul Public, in care sa actualizam si sa standardizam cuantumul onorariilor pentru serviciile pe care le prestati. E adevarat ca dumneavoastra – si cu totii stim – apare acolo o fraza miraculoasa si Ministerul Finantelor este intotdeauna de acord, noi le multumim, dar se pune o virgula cu incadrarea in alocatia bugetara. Asadar, vom finaliza acest nou protocol, un parteneriat in trei de data aceasta, in care sa actualizam natura si volumul de retribuire, onorariile pentru serviciile pe care le prestati”, a declarat ministrul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: