„Poate se vor gasi barbati adevarati sa va traga o mama de bataie in fata camerelor si sa nu pateasca nimic!”. Lui Tariceanu i se explica practic ce fac amendamentele PSD-ALDE la Codul Penal

politica

Zeci de comentarii ironice pe pagina de Facebook a lui Tariceanu, la o postare in care seful Senatului sustine ca modificarile la legile justitiei imbunatatesc functionarea justitiei. Unul dintre comentatori isi exprima speranta ca Tariceanu si Dragnea vor lua bataie in fata camerelor iar agresorii nu vor pati nimic, pentru ca inregistrarile nu reprezinta o proba, conform amendamentelor PSD-ALDE.

„Justitia probabil functioneaza defectuos, dar prin legile votate de voi, va functiona prapastios! Poate se vor gasi barbati adevarati sa va traga o mama de bataie in fata camerelor de luat vederi si sa nu pateasca nimic! Ca de…inregistrarile video nu vor fi probe in instanta”, a scris un roman.

fb

„Stiam ca esti dus cu pluta dar pe zi ce trece bati noi si noi recorduri. Toata lumea a inteles gresit: organizatiile civice, presedintele, magistratii, procurorii, politistii, opozitia, consiliul UE, ambasadele statelor prietene, departamentul de stat al Statelor Unite, presedintele ALDE UE, alti europarlamentari din ALDE si S&D, etc. Doar PSD si ALDE inteleg de fapt cum e treaba. Si ei ne vor binele. Cat crezi c-o sa mai tina mascarada asta? Cand te culci seara, auzi ecouri de zabrele?”, a intrebat un alt roman.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca toti partenenerii straini ai Romaniei care au criticat modificarile la legile justitiei, de la Departamentul de Stat al SUA pana la GRECO si ambasadele UE, s-au informat de pe Facebook, unde informatiile sunt false.

„Traim o epoca ce poate sa fie etichetata simplu de tot: perioada sau epoca fake news, a stirilor false. Aceste informatii, cu ajutorul retelelor de socializare, capata o viteza de difuzare extraordinara care nu exista in trecut. (…) Constat cu regret ca exista o informare extrem, si subliniez extrem, de superficiala a celor care au luat pozitie din strainatate, bazandu-se probabil pe ceea ce au citit pe Facebook. Daca Facebook-ul este sursa informatiilor lor, suntem intr-o situatie as spune deplorabila din punctul meu de vedere”, a declarat Calin Popescu Tariceanu referitor la reactiile externe privind modificarile din justitie, intr-un interviu pentru Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: