Podoliak anunta ca vor fi „lovite” si Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg: „Vor fi lovituri diferite asupra unor tinte diferite”

externe

Consilierul sefului administratiei prezidentiale de la Kiev, Mihailo Podoliak, a anuntat intr-un interviu acordat jurnalistului Michael Naqi ca „vor fi lovite” si Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg.

„Confirm oficial, o escaladare interna in Rusia a razboiului este inevitabila. Vor fi lovituri diferite asupra unor tinte diferite. Cine le va efectua si cum, asta este o alta discutie.

Inca o data, Ucraina nu loveste in Rusia. Dar, in logica razboiuliui, o escaladare interna a razboiului in Rusia este inevitabila, iar orasele rasfatate, care credeau ca traiesc intr-o alta realitate, precum Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg si altele, vor fi lovite. Dar aceasta escaladare este o problema interna a Federatiei Ruse”, a declarat Podoliak.

Statele Unite isi finalizeaza in aceste zile planurile de a trimite aproximativ 30 de tancuri Abrams in Ucraina, au declarat pentru CNN doi oficiali americani.

Anuntul administratiei Biden de a trimite tancurile fabricate in SUA ar putea veni chiar in aceasta saptamana. Calendarul in jurul livrarii efective a tancurilor este inca neclar si, in mod normal, este nevoie de cateva luni pentru a antrena trupele sa foloseasca tancurile in mod eficient, au spus oficialii.

SUA vor trimite, de asemenea, un numar mic de vehicule de recuperare, a declarat unul dintre oficiali. Vehiculele de recuperare sunt vehicule cu senile folosite pentru a ajuta la repararea tancurilor pe campul de lupta sau la indepartarea de pe campul de lupta pentru service si intretinere intr-o alta locatie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: