Poeta care a incercat sa se SINUCIDA, acuzata de un cunoscut: „Opereta, CERSETORIE de atentie”

life

Scriitorul Alexandru Petria sustine ca tentativa de sinucidere a poetei Ofelia Prodan nu a fost decat o „cersetorie de atentie”, prin care tanara dorea sa faca reclama volumului sau de poezie.

„La 39 de ani, Ofelia Prodan ne-a dat spectacolul unei sinucideri de opereta, suparata fiind ca parintii sai, oameni cu bani, n-o subventioneaza, doar e poeta. A scris pe Facebook in 19 septembrie: ‘Nu am spus nimic despre problemele mele zilnice. Sunt saptamani cand traiesc cu 10 lei pe zi si nu pt ca sunt saraca. M-am nascut intr-o familie de comercianti pentru care banul a totul si in acelasi timp se mandresc cu rezultatele mele, desi in ochii lor sunt un nimic pentru ca nu produc bani. Hagi Tudose. Nu doar ca ma dezic de famila mea, dar am ales ca forma de protest sinuciderea. Acum sunt impacata. Nu cred ca protestul meu va schimba ceva, dar abia astept sa vad ce e dincolo: nimicul sau infernul.’

A doua zi, la vitta e bella, scriitoarea a avut puterea sa apara iar pe reteaua de socializare, deh- medicii n-au tinut-o internata in spital nici 24 de ore dupa ce au evaluat cazul!, sa multumeasca pentru like-urile primite si sa indemne oamenii, pe ocolite, sa-i citeasca ultima aparitie editoriala.

Dimensiunea cersetoriei de atentie si a marketingului capata un contur mai clar daca o sa spun ca am primit, prin posta, ultima carte a Ofeliei Prodan, ‘No exit’, in urma cu cateva zile. Si banuiesc ca a expediat-o si altora, despre care credea ca o s-o recenzeze. La rugamintea mea, ca sa extrag citatele lesne, mi-a trimis in 17 septembrie, prin mail, si fisierul .docx al volumului. O sinucigasa atenta cu receptarea operei”, a scris Alexandru Petria pe stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: