Politia a gasit un bilet de ADIO al unuia dintre teroristii din Bruxelles. Era INGROZIT

externe

Procurorul belgian Frederic Van Leeuw a declarat ca in urma perchezitiilor din cartierul Schaerbeek a fost descoperit un laptop care continea testamentul unuia dintre teroristi. Ibrahim el-Bakraouil ar fi spus ca „ca nu stie ce sa faca, ca politia este pe urmele lui, ca nu vrea sa sfarseasca intr-o celula”.

„Intr-o pubela de gunoi s-a gasit testamentul lui Ibrahim El Bakraoui in care se spune ca nu se mai simte in siguranta si ca risca sa sfarseasca intr-o celula”, a spus procurorul belgian.

„Nu stiu ce sa fac. Trebuie sa fug. Oamenii ma cauta peste tot. Daca ma predau o sa sfarsesc intr-o celula”, scria teroristul, conform Daily Mail.

De asemenea, procurorul belgian a mai precizat ca dintre toti atentatorii doar unul a fost identificat pe baza amprentelor, respectiv Ibrahim El Bakraoui.

La perchezitiile din acest cartier au mai fost descoperite 15 kilograme de explozibili, 150 de litri de acetona, 30 de litri de apa oxigenata, detonatoare, o valiza in care se aflau cuie si materiale destinate realizarii de dispozitive explozive.

„O fotografie cu cei trei suspecti a fost difuzata. Barbatul din mijloc, unul dintre cei doi kamikaze, a fost identificat pe baza amprentelor. Este vorba despre Ibrahim el-Bakraoui. Al doilea kamikaze, cel din stanga fotografiei, nu a fost identificat. Explozia (de la metrou n.r.) s-a produs in cel de-al doilea vagon in momentul in care acesta era inca in dreptul statiei. Atentatorul sinucigas a fost identificat pe baza amprentelor. Este vorba despre Khalid el-Bakraoui, fratele lui Ibrahim”, a spus procurorul.

teroristi

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: