news

Politia a intrat peste taximetristii de la Otopeni si de la celelalte aeroporturi. S-au dat zeci de amenzi

Zeci de soferi de taxi care opereaza in zona aeroporturilor au fost amendati de politisti pentru abateri la circulatia pe drumurile publice si defectiuni tehnice sau dotari suplimentare nepermise de lege.

Directia de Politie Transporturi a organizat, joi, o actiune de control, privind legalitatea desfasurarii transportului rutier in regim „taxi” si „in regim de inchiriere” in zona aeroporturilor civile din Romania.

Potrivit IGPR, au fost verificate 249 de autovehicule, au fost legitimate 306 de persoane, fiind aplicate 85 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 28.000 de lei.

Din totalul sanctiunilor, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane in regim de taxi si in regim de inchiriere, cu modificarile si completarile ulterioare, 67 pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice si 11 la alte acte normative.

Pentru defectiuni tehnice sau dotari suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare. Totodata, a fost retinut un permis de conducere.

La activitatile de control au participat, alaturi de politisti de la transporturi, si jandarmi si specialisti din cadrul Registrului Auto Roman.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cel putin 16 persoane decedate in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie din Anzi

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata marti in Peru, cand un autobuz s-a rostogolit…

3 minute ago

Amenintare iminenta? Taiwanul sustine ca ar fi detectat 45 de avioane de lupta si sase nave chineze in apropierea insulei

Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane si sase nave chineze in jurul insulei, a…

18 minute ago

Casa Alba a notificat Congresul american ca va trimite Israelului armament in valoare de un miliard de dolari

Casa Alba a notificat marti Congresul SUA ca va face o livrare de arme catre…

32 de minute ago

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, spre a-si dovedi sustinerea fata de Ucraina – VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat…

47 de minute ago

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

8 ore ago