Politia din Germania le INTERZICE nemtilor sa mai faca DONATII pentru refugiati

news

In ciuda reactiilor vehemente la adresa refugiatilor sirieni care vor cu tot dinadinsul sa ajunga in Germania, nemtii s-au dovedit extrem de binevoitori. Politistii au fost nevoiti sa le interzica sa mai aduca ajutoare pentru familiile ajunse aici, intrucat erau depasiti de volumul mare al acestora.

Mancare, haine si jucarii. Nemtii s-au mobilizat exemplar si au adus o multime de lucruri pentru sirienii ajunsi in tara lor. Potrivit Politiei din Munchen, ieri dimineata, 590 de refugiati au ajuns in gara principala a orasului. Oamenii legii au cerut sprijinul populatiei: „Oricine vrea sa ofere ajutor e binevenit”, arata indipendent.co.uk.

donatii 2

Nu si-au imaginat insa impactul urias pe care l-ar putea avea acest indemn. Dupa numai o ora, pe contul de Twitter al Politiei din Munchen, acestia au scris ca au fost „invadati” de voluntari care au adus alimente, apa si scutece pentru copii, adaugand ca „este un gest minunat”.

Pe masura ce alti refugiati soseau in gara Hauptbahnhof si numarul celor care aduceau donatii crestea tot mai mult. La un moment dat, insa, printr-un mesaj politicos, politistii s-au vazut nevoiti sa le transmita oamenilor sa se opreasca: „Va rugam sa nu mai aduceti nimic. Suntem coplesiti”. Ulterior a sosit pe Twitter inca un mesaj care sa clarifice indemnul: „Donatiile care s-au facut pana acum pentru refugiati si cele care sunt deja pe drum sunt suficiente. Va multumim”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: