Categories: news

Politia germana dezvaluie ce fac ISLAMISTII in taberele de refugiati: „Au arme. Crestinii sunt obligati sa se supuna Sharia”

Seful Uniunii Politistilor Germani, Rainer Wendt, trage un puternic semnal de alarma fata de ce se intampla in taberele de refugiati din tara. El spune ca politistii se confrunta cu probleme serioase.

„Avem de a face cu violente intre refugiati de saptamani, de luni de zile. Acestia sunt impartiti in grupuri, in functie de etnie, de religie sau de de clan, si se lupta intre ei cu cutite sau cu arme pe care si le-au confectionat singuri. Sunt batai pentru suprematie, motivate de diferende politice sau religioase”, a spus Rainer Wendt pentru pnp.de.

„Aceste grupuri se bat noaptea, cand cei care ii aplaudau la sosirea in gara de la Munchen isi fac somnul, insa politia trebuie sa fie treaza si sa stea la mijloc. In taberele de refugiati s-au creat structuri dure de criminalitate”, a punctat Wendt.

El a cerut ca femeile si crestinii sa fie pusi sub „protectie speciala”, acestea fiind categoriile cele mai atacate in tabere. El a mentionat ca violentele cele mai serioase au loc in grupurile de musulmani.

„Se bat sunitii cu siitii. Fiecare incearca sa-si impuna regulile. Crestinii sunt cei mai opresati, li se impune sa se supuna Sharia. Femeiele sunt fortate sa se acopere. Barbatii sunt obligati sa se roage. Islamistii doresc sa-i faca pe ceilalti sa se supuna valorilor si regulilor lor”, a mai spus seful Uniunii Politistilor Germani.

Ca prima solutie, el cere deportarea de urgenta a refugiatilor violenti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cu o vechime in munca de 42 de ani, dintre care zece ca presedinte, Klaus Iohannis ar putea avea o pensie de aproape 9.000 de lei

In varsta de 65 de ani, Klaus Iohannis are o vechime in campul muncii de…

4 minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

19 minute ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

33 de minute ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

49 de minute ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

O oră ago

Idei de afaceri: un tanar din Bucuresti, retinut de politisti dupa ce a vandut cu 6.000 de lei doua autorizatii false de securitate la incendiu

Un tanar care pretindea ca este angajat ISU si vindea autorizatii false de securitate la…

O oră ago