Politia germana nu se joaca, l-a saltat cu duritate pe Chereches. Primarul a incercat sa se impotriveasca

news

Catalin Chereches, condamnare, inchisoare, Germania, Romania, extradare

Catalin Chereches apare cu rani pe fata intr-o fotografie facuta imediat dupa ce a fost arestat de politistii germani. Surse oficiale au precizat ca primarul ar fi incercat sa se impotriveasca arestarii.

Fotografia care a fost distribuita oficial catre presa a fost editata astfel incat sa nu apara ranile de pe figura lui Chereches.

Iata fotografia facuta la scurt timp dupa arestarea in gara Augsburg. Chereches este cu mainile la spate, incatusat.

Surse judiciare au dezvaluit pentru aktual24.ro cum a fost prins Catalin Chereches in Germania. El era alaturi de matusa lui.

Chereches a fost prins de politistii bavarezi langa gara din Augsburg, cand intentiona sa fuga si din Germania. Pana la gara, el a gonit cu o masina in care se afla si matusa lui cu peste 200 km/h.

La gara, el a incercat sa scape de masina si eventual sa ia un taxi. Acesta este momentul in care a fost prins de politistii bavarezi si de BKA.

„Felicit si multumesc politistilor si partenerilor institutionali interni si externi, romani si germani, care au cooperat direct si permanent pentru capturarea condamnatului penal Chereches Catalin. De asemenea, multumesc politistilor maghiari, austrieci si italieni impreuna cu care s-a cooperat si lucrat pe parcursul acestei operatiuni politienesti internationale. Nu in ultimul rand, multumesc jurnalistilor care au inteles in aceste zile ca trebuie sa limitam comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operatiunea de localizare si capturare”, a transmis marti seara ministrul de Interne, Catalin Predoiu.

Chereches a fugit din tara in urma cu doar patru zile, folosindu-se de actele unui var stabilit in Germania. El s-a ales cu dosar penal si pentru trecerea frauduloasa  a frontierei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: