Politia Ilfov s-a autosesizat in cazul cuplului de ciocoi Firea-Pandele. Cei doi au tinut sa arate ca sunt mai presus de lege

news

Politia Ilfov a anuntat, luni, ca s-a autosesizat in cazul incalcarii regulilor sanitare anti-coronavirus de catre cuplul Gabriela Firea-Florentin Pandele. Cei doi au intrat intr-o sala de clasa pentru a-si face poze electorale alaturi de copii.

„In urma aparitiei in spatiul public a acestor imagini, va informam ca Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a demarat verificari in acest sens”, a comunicat, pentru Ziare.com, comisarul-sef Anne-Marie Ciolca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov.

Gabriela Firea si Florentin Pandele s-au pozat cu copiii lor intr-o sala de casa in conditiile in care accesul partintilor este interzis in salile de clasa, ca masura de protectie impotriva infectarii cu Covid-19.

Firea si Pandele au intrat in sala de clasa a copiilor lor pentru a-si face fotografii. Imaginea a fost ulterior eliminata de pe Facebook.

Conform Ordinului publicat de Ministerul Sanatatii, parintii nu au acces in curtea unitatii de invatamant si nu vor insoti copiii in cladirea acesteia, cu exceptia cazurilor speciale, pentru care exista aprobarea conducerii scolii.

Iata de exemplu ce a anuntat Scoala Gimnaziala nr.1 Bistrita.

”Accesul parintilor in unitatea de invatamant este interzis, stim …dureros pentru prima zi de scoala, dar va promitem ca noi o sa fim la scoala parintii lor ! Va dorim multa sanatate, optimism, rabdare si incredere ca totul o sa fie bine. Suntem GENE 1, impreuna o sa trecem cu bine si peste asta!”, a scris pe Facebook Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita.

Mai mult despre: ,

Comentarii: