Politia a recuperat arma jandarmeritei dupa 10 zile de cand ar fi fost furata. Unde a fost gasita

news

Politia Capitalei anunta ca, luni seara, a fost recuperat pistolul sustras in 10 august de la femeia jandarm batuta in timpul protestului.

”In urma activitatilor continue desfasurate de PTB si DGPMB, s-a reusit in urma cu scurt timp recuperarea pistolului sustras in seara de 10 august de la jandarmul agresat”, anunta purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Potrivit reprezentantilor Politiei, arma a fost gasita in zona localitatii Petrachioaia din judetul Ilfov.

”In urma actelor de urmarire penala continue desfasurate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost recuperat pe raza judetului Ilfov, in urma cu putin timp, pistolul sustras in timpul evenimentelor violente ce au avut loc in ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei, Bucuresti”, a anuntat si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Barbatul suspectat ca a furat pistolul femeii jandarm agresate in Piata Victoriei a fost arestat preventiv, marti seara, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii si linistii publice.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului.

Barbatul ar fi din comuna Petrachioaia.

La protestul diasporei din 10 august, in jurul orei 23.00, o femeie jandarm a fost batuta de persoane violente aflate in Piata Victoriei, printre manifestanti, fiind salvata de protestatari. In timpul agresiunii, arma femeii a fost sustrasa.

Comentarii: