news

Politia s-a razgandit. Francezul gasit mort in Sectorul 3 s-a sinucis, el nu a fost batut si nici impuscat

Politistii s-au razgandit in cazul francezului gasit mort in Sectorul 3. Acesta nu a fost ucis ci s-a sinucis si nici nu fusese impuscat.

Francezul era sugrumat, avand capul spart si era legat de maini si de picioare. De asemenea, era si impuscat, au precizat vineri surse judiciare pentru aktual24.ro.

Sambata, politistii au ajuns la o alta concluzie, ca francezul s-a sinucis. Francezul s-ar fi legat singur dupa care s-a spanzurat. Si nici nu era impuscat, rana avand o alta cauza.

„La data de 15 martie 2024, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 11 Politie fost sesizata, prin sistem 112, cu privire la faptul ca, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoana decedata.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul subunitatii si un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei in cauza, un barbat, cetatean strain, in varsta de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri – DGPMB, in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neinsufletit urmeaza sa fie transportat la Institutul National de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

A patra zi de proteste in Piata Victoria. Clotilde Armand anunta ca nu se lasa

Mai multe zeci de persoane au participat, duminica seara, la un protest organizat in Piata…

5 ore ago

China, lovita de canicula in nord si de inundatii in sud. Temperaturile de peste 39 grade Celsius si ploile torentiale persista

Centrul meteorologic national din China a emis duminica o alerta pentru temperaturi ridicate pentru mai…

18 ore ago

Cele 12 tari care au refuzat sa semneze comunicatul final al Summitului pentru pace din Elvetia. Principalele solicitari ale celor 80 de state semnatare

Douasprezece dintre cele 92 de tari participante la Summitul elvetian de doua zile pentru pace…

9 ore ago