Politica la romani. Fiul sefului UNPR a fost ales SEF la PSD. Sunt printre cei mai BOGATI din Timisoara

news

Situatie stranie la Timisoara. Sebastian Raducanu, fiul deputatului UNPR Ion Raducanu, a fost ales recent sef intr-un alt partid, mai exact al organizatiei municipale a PSD.

Ion Raducanu este sef al UNPR Timisoara si deputat, insa s-a gandit ca nu i-ar strica nici fiului sau o cariera politica. In urma cu o saptamana, Sebastian Raducanu a fost ales presedinte al organizatiei municipale a PSD Timisoara, fostul partid in care a facut cariera si tatal sau.

Sebastian Raducanu este binecunoscut in lumea mondena, atat in cea din Timisoara, cat si la Bucuresti. El este actionar al unui club de fite din Timisoara, „Epic Society”, alaturi de Tinu Vidaicu, care are o relatie cu Roxana Ionescu, mai cunoscuta sub numele de „Mama Natura”.

raducanu2

Dupa ce a fost ales, Raducanu a anuntat ca va candida la Primarie. „Multa lume din Timisoara nu se asteapta ca actualul primar sa piarda alegerile, dar eu spun ca le va pierde! Ca viitor presedinte al PSD Timisoara, va promit ca nu ma voi feri de nicio lupta directa cu Nicolae Robu”, a afirmat Raducanu.

Tatal acestuia, deputatul Ion Raducanu, este unul dintre cei mai bogati oameni din Timisoara. El a fost si prefect al judetului in perioada guvernarii Nastase, iar apoi deputat PSD. Om de afaceri inca din 1990 este inregistrat ca al 20-lea investitor privat din judetul Timis. In 2012, Raducanu a obtinut, in urma cedarii unor actiuni la Casata SRL si la Carbochim SA peste 2 milioane si jumatate de euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: