Politicianul BATAUS anunta ca-i da in judecata pe TOTI care l-au „calomniat” pe Facebook

politica

Jenor Beudean, politicianul bataus din Bistrita, a anuntat ca ii va da in judecata pe toti cei care l-au „calomniat” pe Facebook.

Intr-un drept la replica publicat de presa locala, Beudean sustine ca a fost injurat de femeie, in timp ce aceasta traversa pe rosu.

‘Masinile aflate pe banda a doua asteptau sa treaca aceasta femeie strada, iar eu i-am facut semn cu mana sa se grabeasca fiind deja verde pentru masini. In acel moment, mi-a adresat cuvinte injurioase si m-a intrebat, ironic: ‘Ce vrei, fraiere?’.

A continuat sa traverseze strada in acelasi ritm, iar in momentul in care am pus masina in miscare, s-a intors si a lovit-o cu piciorul, continuand sa ma injure. In aceasta situatie, am decis sa ma intorc la primul sens giratoriu pentru ca am crezut ca masina a fost avariata in urma loviturii ca sa ii cer sa mergem impreuna la echipajul de Politie Locala, aflat pe Bulevardul Independentei.

Intrucat a refuzat si a continuat sa-mi adreseze cuvinte injurioase si amenintari, am incercat sa o conving sa intre in masina pentru a merge impreuna la sediul Politiei Locale, moment in care s-a smucit si s-a tras inapoi.

Aceste secvente sunt imortalizate in fotografiile pe care le-ati publicat si nicidecum vreun act de agresiune. Intrucat nu am reusit sa o conving sa ma insoteasca la Politia Locala, am decis sa ma prezint singur si sa relatez ce s-a intamplat”, a spus Beudean.

El a mai declarat ca isi cere scuza, insa ii va actiona ii judecata pe toti cei care l-au „calomniat” pe retelele de socializare.

„Am regretat imediat incidentul, motiv pentru care profit si de aceasta ocazie ca sa imi cer scuze doamnei Constantinescu. Mentionez insa ca am fost provocat sa reactionez intr-un mod nepotrivit de atitudinea doamnei care mi-a lovit masina si m-a jignit public.

Va informez ca urmare a celor petrecute, am demisionat din functia de vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud, iar in perioada care urmeaza imi voi demonstra nevinovatia in justitie, urmand sa-i actionez in judecata pe toti cei care m-au calomniat pe reteaua de socializare, dovedind in felul acesta ca pentru ei nu exista prezumtia de nevinovatie si nici instante de judecata care sa dea sentinte pe baza de probe”, a mai spus Beudean.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: