Politist in STARE GRAVA la spitalul din Cluj. Patru ROMI l-au batut cu SALBATICIE

news

Un politist din comuna Nimigea a fost batut mar duminica noaptea, dupa ce a fost chemat in localitatea Poienile Zagrei sa aplaneze un conflict. Starea politistului e atat de grava incat medicii au solicitat transportul la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca.

Incidentul s-a produs duminica noaptea in localitatea Poienile Zagrei. Patru barbati de etnie roma cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani au luat la bataie un barbat de 52 de ani din Poienile Zagrei. Barbatul batut a plecat spre casa, unde se pare ca-l asteptau tinerii scandalagii, care ii spargeau geamurile de la locuinta.

La fata locului a fost chemata politia, cel care a intervenit fiind agentul Marius Pacurar de la Nimigea. Agentul a incercat sa-i potoleasca pe cei patru, insa a fost luat si el la bataie, scrie Adevarul.

Dupa ce l-au batut bine pe agent, cei patru s-au facut nevazuti. Agentul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, cu un traumatism cranio-cerebral si cu mai multe fracturi costale. De asemenea, barbatul s-a ales si cu o fractura de orbita, care a si necesitat transferul la Clinica de chirurgie maxilo-faciala din Cluj-Napoca, unde va fi supus cel mai probabil unei interventii chirurgicale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: