news

Politist local, mort dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren

Un politist local a murit, sambata, dupa ce o autospeciala de politie a fost lovita de un tren la trecerea cu cale ferata din Cornu de Jos, informeaza IPJ Prahova.

„Am fost sesizati cu privire la faptul ca la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea Cornu de Jos s-a produs un accident rutier in care a fost implicata o autospeciala de politie locala, care a fost lovita de un tren privat care circula pe ruta Urziceni-Ploiesti”, precizeaza IPJ Prahova.

Conform sursei citate, in autospeciala se aflau doi jandarmi, un ofiter de politie nationala si un politist local. La acest moment se desfasoara cercetarea la fata locului, in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

„Din nefericire, politistul local, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost declarat decedat, ceilalti trei ocupanti fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, precizeaza IPJ Prahova.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

O oră ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

5 minute ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

2 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

2 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

3 ore ago