Politisti acuzati de tortura si lipsire de libertate in mod ilegal. Procurorii fac perchezitii

news

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au efectuat, miercuri dimineata, noua perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetul Caras-Severin, in cadrul unei anchete care vizeaza politisti din Capitala acuzati de tortura si lipsire de libertate in mod ilegal.

„In dimineata zilei de 3 martie 2021, au fost efectuate perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si judetului Caras-Severin, in baza a 9 autorizatii emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti. Perchezitiile au fost efectuate intr-o cauza avand ca obiect infractiunile de tortura si lipsire de libertate in mod ilegal, presupus savarsite in luna septembrie a anului 2020 asupra a doua persoane vatamate.

La momentul actual, procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie efectueaza audieri ale persoanelor vizate de perchezitiile domiciliare, acestea avand calitatea de agent de politie in cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti”, se arata intr-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: