Politisti pacaliti in Giurgiu. Au cerut sefilor sa primeasca porci de Craciun cu greutatea conforma cu vechimea lor in Politie

news

Mai multi politisti rutieri din Giurgiu au depus cereri adresate comandantului Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu prin care solicita sa primeasca porci de Craciun, invocand o o rdonanta a guvernului. Insa aceasta ordonanta nu exista, politistii fiind victimele unei farse.

Politistii au fost pacaliti ca exista o ordonanta care prevede ca pot primi porci de Craciun. Mai mult, greutatea porcilor este cu atat mai mare cu cat si vechimea politistilor este mai mare.

Iata o astfel de solictare adresata de un politist rutier: „Am onoarea sa expun urmatoarele: Va rog sa aprobati repartizarea unui porc de Craciun conform Ordonantei nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Avand in vedere ca am o vechime de 4 ani la Serviciul Rutier Giurgiu, as dori sa aiba greutatea in jur de 160 kg. Fata de cele expuse, rog dispuneti”.

Cererile politistilor au ajuns in mapa cu documentele oficiale ale sefului Serviciului Rutier, iar una dintre ele chiar a fost aprobata.

Mai mult decat atat, unul dintre politisti a fost informat ca trebuie sa mearga sa isi ridice porcul dintr-o locatie situata la aproximativ 10 kilometri departare de orasul Giurgiu, iar odata ajuns acolo a aflat ca totul a fost o gluma, sustine Antena 3.

„Avand in vedere aparitia in spatiul public a unui raport intocmit de catre un agent de politie din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul ca au fost dispuse verificari cu privire la aceste aspecte, urmand ca la finalizare sa fie dispuse masuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legala in acest sens”, se arata intr-o informare a IPJ Giurgiu.

Comentarii: