Politistii germani sunt INGROZITI, acuza politicienii: „Este IAD in taberele de refugiati” – VIDEO

externe

Seful sindicatului politistilor din Germania, Rainer Wendt, s-a aratat revoltat, intr-un interviu acordat unui post TV, de reactia intarziata a politicienilor fata de violentele imigrantilor si a detaliat ce se intampla in centrele de refugiati.

Wendt s-a plans ca abia acum politicienii s-au gandit sa adopte noi masuri privind acordarea azilului pentru imigranti. „Toate lucrurile astea trebuiau sa se intample de acum un an, de cand au aparut primele semne ale haosului. In taberele de refugiati a izbucnit iadul: la granita din sudul Germaniei, in Bavaria, in special, este iad. Colegii nostri nici nu mai au timp sa isi scoata bocancii”.

El a mentionat ca toate acestea nu se intampla in ultima saptamana sau in ultima luna, ci de un an de zile, „iar politicienii actioneaza acum de parca ar fi total surprinsi”. „Ei trebuiau sa faca ceva mai devreme”, a punctat Wendt.

Intrebat de jurnalist despre bataile din tabere si jafurile din magazine, Wendt a confirmat ca politia este tot mai ingrijorata: „Sunt trei zone zone pe care le avem in vedere. In primul rand atacurile asupra taberelor, care au explodat in ultima luna. Apoi sunt infractiunile comise de refugiati, printre care violarea femeilor si a copiilor, utilizarea pe scara larga a violentei, alte activitati precum exploatarea si sclavia”.

Politistul s-a plans ca imigrantii fac ce vor, iar statul abia reactioneaza. „Refugiatii ar trebui sa stie ca in aceasta tara nu se aplica Sharia”, a continuat acesta solicitand urgentarea procedurilor de deportare a turbulentilor, care din „persecutati se transforma in opresori”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: