Politistii l-au identificat pe individul care a taiat cauciucurile a zeci de masini din Constanta: este un pusti de 15 ani, care a vrut sa se distreze

news

cauciucuri, taiate, constanta, adolescent, identificat

Politistii constanteni au reusit sa-l identifice pe individul care a taiat cauciucurile a zeci de masini parcate in zonele Viile Noi si Km 4-5. Este vorba despre un minor de 15 ani.

„Urmare a sesizarii, din data de 24 septembrie a.c., cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta ar fi provocat distrugeri la anvelopele a peste 20 de autoturisme, parcate pe strada Soseaua din Vii si pe strazile invecinate, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta este abilitat sa comunice urmatoarele:

In mai putin de 48 de ore de la comiterea faptei, politisti din cadrul Politiei municipiului Constanta – Sectia 5 Politie au identificat persoana banuita ca fiind un minor, de 15 ani.

Cercetarile in acest caz continua, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere”, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum un barbat cu fata acoperita si cu gluga hanoracului pe cap taie cu ajutorul unui obiect ascutit cauciucurile mai multor masini parcate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: