politica

Politistii nu mai suporta arogantele PSD-iste. Politia Capitalei dezvaluie ca un deputat PSD a facut abuz de functia sa intr-o sectie de politie

Politia Capitalei a emis un comunicat de presa in legatura cu acuzatiile deputatului PSD Petre Florin Manole in care mentioneaza ca acesta a facut apel la calitatea sa oficiala in incercarea de a-i impresiona pe politisti.

„La data de 22.12.2018, Sectia 1 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre un barbat , sofer la o companie de taxi , cu privire la faptul ca fost agresat fizic de catre un client pe care l-a transportat la o adresa de pe raza sectorului 1. La fata locului, agentii de siguranta publica au identificat persoana indicata de reclamant, un barbat aflat vadit sub influenta bauturilor alcoolice. Din primele verificari a rezultat faptul ca, taximetristul l-a transportat pe acesta si pe un prieten al sau la o adresa aflata in zona de competenta a Sectiei 1 Politie, iar la aproximativ o jumatate de ora, dupa ce preluase si alti clienti, a fost directionat inapoi la adresa de catre dispeceratul firmei de taxi, intrucat se reclama pierderea unui telefon mobil. Taximetristul a verificat impreuna cu clientul interiorul masinii, dar telefonul nu a fost gasit, dupa care, clientul, l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi.

Barbatii au fost condusi la subunitate de politie, unde s-a prezentat si un alt barbat, care si-a declinat o calitate oficiala, s-a recomandat prieten al persoanei vatamate si care a insistat sa fie de fata la audierea persoanelor implicate. Avand in vedere ca acesta nu era aparator ales al vreuneia dintre persoane si nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat ca ar fi fost amenintata in holul sectiei de catre barbatul reclamat de catre prietenul sau, dar a refuzat sa depuna plangere in acest sens. Angajatul companiei de taxi a formulat plangere pentru lovire sau alte violente”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook ca a fost injurat si amenintat de trei barbati in Sectia de Politie nr 1 din Bucuresti, unde a mers chemat de o ruda care fusese lovita si amenintata, el spunand ca nu exista probe audio-video din sectie si ca se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situatiei, iar concluzia sa este ca ”increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie”. Postarea sa a strans peste 200 de comentarii, iar internautii ii spun ca aceasta este consecinta politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii.

„Sunt chiar acum la Sectia de Politie nr 1. Ascult cum sunt amenintat de 3 indivizi: te omor, cutite, iesi afara sa vezi tu, etc.
Am venit aici pentru ca o ruda, lovita si amenintata, m-a sunat – e dreptul sau legal sa faca asta. Mi-a spus ca 3 barbati il ameninta in sectia de politie si ii e frica pentru ca politistii asista pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagereaza. In zona de relatii cu publicul, in fata politistului de serviciu sunt amenintat la randul meu”, a relatat sambata seara, pe Facebook, deputatul PSD.

Manole mentioneaza ca, daca depune o plangere, nu poat aduce probe audio-video pentru ca – i se spune – supravegherea in interiorul sectiei e doar video, nu si audio.

„Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frica. Ce fac insa altii, mai vulnerabili, in alte cazuri? Le influenteaza amenintarile declaratiile pe care le fac? Sigur ca da. E normal sa te temi pentru siguranta ta IN sectia de politie? Sigur ca nu. O sa adresez o intrebare Ministrului de Interne: cate sectii au supraveghere audio-video? Cate nu au? Cum putem sa remediem situatia? Este imperativ sa rezolvam aceasta problema. Daca ea exista la Sectia nr 1, in centrul Bucurestiului, sigur exista si in alte parti. Increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie”, incheie deputatul PSD.

Postarea sa are peste 200 de comentarii, iar persoanele care au scris ii reproseaza parlamentarului ca aceasta situatie este cauzata de politica PSD, partid din care si el face parte, de favorizare a infractorilor, prin masuri pe care el insusi le-a votat in Parlament.

AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ucrainenii, de neoprit. Kadirov cere „utilizarea armelor nucleare de mica putere”: „Sa nu ne mai distram, jucandu-ne”

Liderul republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadirov, a afirmat sambata ca Moscova ar trebui sa ia…

5 ore ago

Deputat PSD suspectat de pedofilie. PSD anunta ca l-a dat afara: „Sa isi dea demisia urgent din functia de deputat”

PSD a anuntat sambata ca l-a dat afara din partid pe deputatul Aurel Balasoiu. O…

9 ore ago

BREAKING Moscova recunoaste marea victorie a Ucrainei de la Liman: „Trupele noastre au fost retrase pe pozitii mai bune”

Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca a retras trupele rusesti din orasul strategic…

10 ore ago

Nebunia din Piata Rosie: „Temeti-va de noi, oameni ai vechii lumi, venim!”. Zeci de mii de oameni l-au ovationat – Video

Ivan Ohlobistin, un popular actor din Rusia, fost preot ortodox, a sustinut un discurs delirant…

10 ore ago