Politistul Godina a revenit in forta. Ultima postare i-a facut pe toti sa rada cu lacrimi

news

Marian Godina, politistul de la Serviciul de Circulatie Rutiera din Brasov care a devenit viral pe internet prin povestile haioase pe care le-a scris, si-a redeschis pagina de Facebook. El fusese admonestat de superiorii sai care l-au acuzat de „atingerea imaginii Politiei Romane”.

Marian Godina si-a reactivat contul de Facebook, dupa ce pe internet incepuse sa circule o petitie pentru ca pagina lui sa fie redeschisa. Politistul a precizat ca va continua sa posteze intamplari pline de umor in acceasi nota umoristica, spre incantarea sustinatorilor sai.

Marian Godina a postat un mesaj prin care le multumeste tuturor celor care l-au sprijinit si precizeaza ca nu a fost sanctionat de superiori. „Va multumesc din suflet tuturor celor ce m-ati sustinut, v-am urmarit tot timpul si am fost profund emotionat de mesajele dumneavoastra. Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publica postarile in mass-media, sa faca acest lucru fara sa adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice. Precizez ca nu am fost sanctionat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetari administrative. Si ca sa inchei in registrul obisnuit… ANDIAMO!!!”, a scris in stilul caracteristic Marian Godina pe pagina de Facebook.

Iar mesajele din partea „fanilor” au curs unul dupa altul. „Bine ai revenit, prin tine poate oamenii de rand vor avea o alta imagine a politistului roman. Iar povestioarele diferitelor interventii, pline de haz au si un rol educativ in final. Bravo eu si familia iti tinem pumnii!!!”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali.

Politistul brasovean a postat vineri dimineata si o gluma pe Facebook: „Sa vii la Tamponari si sa declari ca ai condus auto marca AUDI CIU 7… asta inseamna sa fii mafiot!”.

Dupa ce presa centrala si locala a publicat in ultimele zile povestile acestuia, pagina lui Marian Godina de pe Facebook a fost temporar inchisa, pe internet circuland speculatii ca el ar fi fost obligat sa o faca de sefii sai.

Marian Godina si-a schimbat in aceasta dimineata fotografia de profil, afisand acum un doliu in memoria politistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutiera a Capitalei, care a murit dupa ce fost lovit intentionat cu masina de un om de afaceri turc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: