Politistul Godina, ironie ACIDA fata de campania Antena 3 privind puscariile. Detinutii nu mai vor sa iasa din inchisori

news

Politistul brasovean Marian Godina ironizeaza revoltele din penitenciare. El publica un nou text amuzant in care anunta ca „toate celulele vor avea acces gratuit la wi-fi, vor fi dotate cu cabine de dus cu hidro masaj”.

Godina ironizeaza implicit si campania dusa de postul detinutului Dan Voiculescu, Antena 3, prin care sunt incurajate excesiv revoltele din puscarii.

remes

„Simtindu-se vizati de scandarile detinutilor care au protestat ieri strigand „Hotii! Hotii! Hotii!”, mai multi alesi ai poporului au gandit un set de legi care sa duca la imbunatatirea conditiilor din penitenciare. Astfel, toate celulele vor avea acces gratuit la wi-fi, vor fi dotate cu cabine de dus cu hidro masaj, iar camerele vor fi atat de spatioase incat toate paturile vor fi amplasate in mijloc, pentru ca nimeni sa nu poata dormi cu fundul la perete.

De asemenea, detinutii vor primi o solda lunara echivalenta cu salariul minim pe economie si tigarile vor fi la discretie, alaturi de alcool. Nu vor lipsi salile de forta dotate cu aparate profesionale de ultima generatie, unde detinutii sa-si poata lucra musculatura, atat de necesara in viitorul lor de oameni liberi. Pentru a evita infectiile de piele, vor fi infiintate saloane de tatuaje unde prizonierii vor putea alege din mii de modele multicolore. Totodata, fiecare detinut va primi cate un abonament de telefonie mobila, insa doar cu 100 de minute nationale, asta din lipsa de fonduri.

„Da, e ceva mai bine acum, insa inca mai e probleme de remediat. Ce sa fac eu cu decat 100 de minute nationale? Ca alea intr-o zi le consum pe metoda accidentul si poate mai prind si o zi fara bulan in care nu pica niciun urs. Daca ne dadea nelimitat era gest, dar asa…e urat, frate!” a declarat Mihaita Zbarna, condamnat pentru inselaciune.
Pana si gardienii sunt multumiti de noile conditii.

„Acum e bun tare, putem sta mult mai relaxati, nu numai ca nu mai incuiem usile, nici macar nu le inchidem, detinutii le inchid singuri ca sa nu le iasa aerul conditionat din celula, ca la noi pe sector nu avem. Eu lucrez aici de vreo 20 de ani, le-am mai bagat cate-un telefon pe camera, asa pe neveu, dar acum, de ziua mea, am fost surprins cand un detinut mi-a facut el mie cadou un smartphone”, a relatat Cosmin Virgilentiu, gardian cu experienta.

Ca totul sa fie si mai frumos, ministrul justitiei, doamna Virginia Amnistia Gratiela a anuntat ca toti detinutii cu pedepse mai mici de cinci ani vor fi gratiati, fapt ce a dus insa la un nou val de proteste din partea detinutilor, acestia scandand de aceasta data: ‘Noi d-aicia nu plecaaaam, nu plecaaam acasaaa!'”, a scris Godina pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: