Politistul Godina l-a pus la punct si pe un PARLAMENTAR. Ce abuz punea la cale deputatul

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu, care a anuntat pe o retea de socializare ca va promova o lege de desfiintare a echipajelor de politie cu radar pentru ca sunt „pandari” si „sobolani”, a primit o replica usturatoare din partea politistului brasovean Marian Godina. Imediat, deputatul si-a sters postarea de pe Facebook.

Godina a ironizat greselile gramaticale ale deputatului PSD spunand ca i se pare rusinos ca astfel de persoane pot initia legi in Romania.

„Domnule deputat, sunt convins ca o asemenea postare va va aduce multi sustinatori. Dar ce ati spune daca ati initia o lege care sa faca imposibila ocuparea unei functii de deputat de catre o persoana care scrie ‘paste’ cu ‘p’ mic, ‘nostrii’ cu doi ‘i’ si ‘nici-un’ cu cratima?

Nu de alta, dar mie, militian pandar, care imi iau salariul degeaba si nu am ‘nici-un’ rol, mi se pare rusinos ca, in Romania, persoane care nu stiu sa scrie corect sa poata initia legi. E ‘decat’ o sugestie”, a scris pe Facebook Marian Godina.

Dupa ce politistul Marian Godina l-a ironizat pentru ca nu cunoaste limba romana, deputatul PSD Catalin Radulescu si-a sters postarea de pe Facebook in care anunta ca va initia o lege de desfiintarea a echipajelor de politie de pe radare, prilej pentru Godina sa-i sugereze si „niste scuze publice”.

„Domnul deputat a dezinitiat initiativa de a initia o initiativa de lege si si-a sters postarea.: )) Am stiut eu de ce ii fac print screen. Domnule deputat, asteptam sa aveti initiativa de a initia niste scuze publice. Sunt convins ca ati initia o initiativa frumoasa.: ))”, a comentat Marian Godina, pe reteaua sociala.

Deputatul PSD a primit in ultimii ani aproximativ 40 de sanctiuni pe legea circulatiei, in trei situatii fiind prins baut la volan si alegandu-se cu permisul suspendat.

El a scris, sambata, pe Facebook, ca intentioneaza sa initieze un proiect legislativ pentru desfiintarea radarelor formate din echipaje de politie, sustinand ca romanii „s-au saturat de acesti pandari, care in loc sa aiba rol de preventie, stau ascunsi ca niste sobolani sa dea amenzi”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: