politica

Pomana de la Pro Romania. Testare gratuita in strada pentru Covid-19: „In doar 10 minute, cei testati au aflat daca sunt sau nu purtatori ai virusului”

Pomana electorala adecvata situatiei actuale. Reprezentanti ai Pro Romania au testat gratuit, vineri, in strada zeci de locuitori din Slobozia. 

Testarea a fost efectuata in strada cu ajutorul Asociatiei Dr. Adina Alberts. Alberts este sotia lui Viorel Catarama, candidat Pro Romania in Oradea, care s-a remarcat prin refuzul de a purta masca de protectie.

„In doar zece minute, cei testati au aflat daca sunt sau nu purtatori ai virusului”, au anuntat cei de la Pro Romania.

Printre cei testati, au fost depistate si persoane pozitive care au fost indrumate sa ia legatura cu autoritatile competente, a anuntat presa locala.

„Reprezentantii PRO Romania Ialomita fac ceea ce Guvernul Orban ar fi trebuit sa faca: testarea populatiei! Felicitari pentru initiativa colegilor din Slobozia! Exista alternativa la carantinarea localitatilor, dar pentru asta trebuie sa testati!”, a anuntat Tariceanu pe Facebook.

O femeie in varsta, care spunea ca are probleme cu inima, a fost anunta ca testul i-a iesit pozitiv. Astfel de teste utrarapide dau erori in procente foarte mari.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

51 de minute ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

58 de minute ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

3 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

3 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

4 ore ago