Pomana PSD de 1 Mai: cate 5 mici si un pahar de bere. Peste o mie de oameni au stat la cozi uriase la Slatina

politica

Peste 1.000 de persoane au participat duminica, la Slatina, la petrecerea campeneasca organizata de filiala PSD pentru a sarbatori Ziua internationala a muncii, potrivit organizatorilor evenimentului. Presa locala anunta ca au fost in jur de 1.500 de oameni. Au stat la cozi interminabile pentru un pahar cu bere si 5 mici.

Primarul municipiului Slatina, social-democratul Emil Mot, a punctat ca petrecerea campeneasca reuneste membri de partid din municipiu dupa perioada de restrictii impuse din cauza pandemiei.

„Avem aici activul de partid de la Slatina, de trei ani de zile nu ne-am mai intalnit. Este o sarbatoare pe care noi am sarbatorit-o in fiecare an, dar daca au fost restrictiile impuse din cauza COVID-ului noi nu am mai reusit sa ne intalnim cu totii. Acum foarte multi membri de partid au venit, toata lumea se bucura, ziua este superba si o sa ne distram cum ne-am distrat noi in fiecare an, aici la PSD, la Slatina, cu mici, cu bere, cu voie buna”, a spus Emil Mot.

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stanescu, a amintit ca Ziua internationala a muncii isi are originea in SUA, la Chicago, iar la petrecerea de la Slatina social-democratii nu fac politica ci discuta amical.

„Noi de fiecare data ne-am propus sa ne intalnim cu cetatenii din municipiul Slatina, cu membri nostri de partid, sa stam de vorba cu ei. Bem o bere, mancam un mic, discutam subiecte diverse, sunt lucruri pe care uneori le pierzi din vedere, ori aici, la firul ierbii, chiar se stiu toate lucrurile. De aceea e o mare placere sa ne intalnim cu colegii nostri si cu cetatenii municipiului Slatina. Nu facem politica astazi, stam de vorba, toate chestiunile sunt amicale, fara politica, fara decizii politice, fara nimic”, a declarat Paul Stanescu, citat de Agerpres.

Presedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a afirmat ca social-democratilor din Slatina, care sarbatoresc Ziua muncii prin petrecere la iarba verde de mai multi ani, nu le este rusine cu astfel de evenimente.

„E o sarbatoare pe care PSD Slatina a sarbatorit-o de fiecare data, suntem alaturi de membrii si militantii organizatiei noastre, ne face placere sa ne intalnim cu totii, cu voie buna, lumea sa se simta bine. (…) Sa nu uitam ca aceasta sarbatoare a plecat din America si nu de la comunisti, cum incearca unii sa sugereze. E adevarat, poate romanii au ridicat la nivel de arta aceasta sarbatoare, dar, cu toate acestea, este o sarbatoare a noastra si nu ne rusine cu ea”, a conchis Oprescu.

Petrecerea cu muzica populara, mici si bere a avut loc in municipiul Slatina, in padurea din proximitatea raului Olt.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: